آندرومدا خواهر کهکشان راه شیری را خورده است

محققان دانشگاه میشیگان با مدل‌سازی رایانه‌ای متوجه شدند کهکشان آندرومدا خواهر کهکشان راه شیری را حدود دو میلیارد سال قبل بلعیده است. کهکشان آندرومدا یکی از همسایگان نزدیک کهکشان راه شیری است و به نظر می‌رسد گذشته‌ای تاریک دارد.

به گزارش علمی‌ها و به نقل از Engadget، دانشمندان می‌دانستند که کهکشانی بزرگ مانند آندرومدا احتمالا همتایان کوچک‌تر اطراف خود را بلعیده است. دلیل وجود ستارگان کم نور اطراف آندرومدا نیز همین است. اما تشخیص آن که آندرومدا چند کهکشان را طی عمر خود بلعیده است، ممکن نبود. اما اکنون دانشمندان با استفاده از مدل‌های رایانه‌ای متوجه شده‌اند بخشی از این ‌هاله نور خارجی، از کهکشانی بزرگ‌تر تشکیل شده که آندرومدا آن را بلعیده است.

اریک بل یکی از مولفان این تحقیق می‌گوید: ستاره‌شناسان مدت طولانی است که در حال مطالعه گروه محلی  کهکشان آندرومدا، راه شیری، مثلث و ۵۱ کهکشان کوچک هستند. آنها متوجه شدند راه شیری یک خواهر عظیم‌تر داشته که ما از آن بی‌خبر بوده‌ایم. این کهکشان M۳۲p نام گرفته است و پس از راه شیری و آندرومدا سومین کهکشان بزرگ در این بخش کوچک از جهان است.

آندرومدا قمری کوچک به نام M۳۲p است و دانشمندان نمی دانند منشا آن از کجاست. آنها با تکیه بر تئوری مذکور به این نتیجه رسیدند که این کهکشان فشرده و متراکم در حقیقت بازمانده M۳۲p است. هرچند این نمونه ای از یک کهکشان بیضی شکل و قدیمی است، اما ستارگان جوان زیادی دارد.

هرچند این نمونه‌ای از یک کهکشان بیضی شکل و قدیمی است، اما ستارگان جوان زیادی دارد. این کشف به دانشمندان کمک می‌کند جهان اطرافمان را بهتر بشناسند و دریابند کهکشان‌ها چگونه رشد کرده‌اند.

بیشتر بخوانید: همه چیز درباره کهکشان راه شیری

مطالب مشابه

نظرات بسته شده است.