ده مورد از بزرگترین نظریات و اختراعات تسلا
نیکولا تسلا ( Nikola Tesla) مخترع و مهندس مشهور صربستانی-آمریکایی در ژوئیه سال ۱۸۵۶در روستای سمیلجان کرواسی متولد شد. تسلا ایدههای بسیاری داشت که به خاطر این ایدهها در آن زمان لقب دانشمند دیوانه به وی داده بودند، ایدههایی که پس از گذشت سالهای زیاد برخی از آنها در حال محقق شدن هستند که نشان از هوش سرشار و نبوغ خارقالعاده نیکولا تسلا داشت. مانند امواج وایرلس یا کنترل آب و هوا از طریق امواج که اکنون با نام هارپ معروف شده اند. در ادامه ۱۰ مورد از نظریهها و اختراعات مشهور تسلا را بررسی میکنیم.[۱]
۱۰- مهار کردن امواج کیهانی
تسلا عقیده داشت اگر بتواند ماشینی مناسب برای مهار این انرژی بسازد، میتواند مشکلات انرژی در دنیای کنونی را برطرف کند. او معتقد بود که اجزاء بسیار کوچک با شارژ الکتریکی کم به صورت روزانه با سرعتی بالاتر از سرعت نور، بصورت باران بر روی زمین میبارند.
۹- الکترودینامیکهای القائی
تسلا پدر جریان متناوب یا AC است، اما همواره رویای دنیایی که بصورت بیسیم انرژی خود را تامین میکند را در سر میپروراند. برای عملی کردن این رویا، او پیشنهاد ساخت سیستم بیسیم جهانی را داد، که در آن برج تسلا انرژی و الکتریسیته را بصورت بیسیم به کل دنیا مخابره میکرد. او سعی در اثبات عملی بودن این ایدهی خود با استفاده از کویل تسلا، که با فاصلهای چند سانتیمتری میتوانست لامپ کوچکی را روشن کند، داشت.
۸- آتش سرد
جریان الکتریسیتهای با ولتاژ ۲/۵ میلیون ولت که دائما در حال تناوب بود، انرژی خود را به بدن انسانی که بر روی صفحهای فلزی ایستاده است، منتقل میکرد. تصور این صحنه خود بسیار شگفتانگیز است. فردی در بین آتش میلیونها ولت الکتریسیته محاصره شده و رعدهای الکتریسیته او را در بر گرفتهاند. این روش با توجه به رسانا بودن بدن انسان به نظر عملی است و حتی میتوانست تمیزی بهتری نسبت به صابون و آب به ارمغان آورد.
۷- تسلاسکوپ
وسیلهای برای ارتباط با موجودات بیگانه. تسلا مدعی بود که در موارد مختلف توانسته است با موجوداتی غیرعادی ارتباط برقرار کند، اما این ادعای او هیچ وقت به اثبات نرسید. او ادعا میکرد زمانی که در آزمایشگاه خود در کلرادو مشغول کار بود، صداهایی عجیب میشنید که مانند آن را قبلا جایی بر روی زمین نشنیده بود. او این صداهای کلیک مانند را در حال کار بر روی مخابرهکنندهی مغناطیسی خود شنیده بود. کلیکها بصورت واضح و در دستههای یک تا چهار عددی منتقل میشدند، که شباهت زیادی به کدهای مورس داشتند.
۶- اشعهی مرگبار
تسلا به شدت مخالف جنگ بود و تلاش بسیاری برای ساخت اشعهی مرگبار و جلوگیری از وقوع آن به خرج داد. اشعهی مرگبار در اصل به عنوان شتابدهندهای برای ذرات عمل میکرد که میتوانست دستهای از ذرات با انرژی بالا را تا فاصلهی ۴۰۰ کیلومتری پرتاب کند. او مدعی بود این دستگاه میتواند موتورها را ذوب کرده و هرگونه هواپیمایی را منهدم سازد. تسلا مدعی بود اختراع او میتواند با هزینهی دو میلیون دلاری، پدافند هوایی نامحدودی را ایجاد کند.
۵- کنترل آب و هوا
تسلا فکر میکرد که راه حلی برای این مشکل پیدا کرده است. او تصور میکرد که میتوان دمای زمین را، با وسیلهای که مانند ترموستات عمل میکند کنترل کرد. او مدعی بود میتوان با ارسال امواج رادیویی، میدان مغناطیسی زمین را تحت تاثیر قرار داده و امواج رادیویی پایایی ایجاد کرد. سپس میتوان با این امواج، جریانهای باد را تحت تاثیر قرار داد و با تغییر مسیر آنها آب و هوای زمین را کنترل کرد.
۴- اسلحه اشعه ایکس
کشف اشعه ایکس توسط ویلیام رونتگن (William Roentgen) بسیاری از افراد از جمله تسلا را مجذوب خود کرد. با استفاده از طرح های اولیه رونتگن، تسلا شروع به گسترش آزمایشهای خود با اشعه ایکس کرد. تسلا مردم را به آزمایشگاه خود دعوت میکرد تا شاهد آزمایشهای وی باشند.
در طول این مدت تسلا با مارک تواین (Mark Twain) که شاهد آزمایشهای او بود رابطه بسیار نزدیکی داشت. تواین و تسلا غالباً در حال بازی با اسلحه اشعه ایکس بودند که تسلا اختراع کرده بود. گفته میشود که این دو نفر نوار فیلم را از دیوار آویزان کرده و سپس با اسلحه اشعه ایکس به آن شلیک میکردند. اسلحهای که تسلا اختراع کرده بود، توانایی شلیک مقادیر عظیم پرتوی ایکس از مسافت ۱۲ متری داشت.
اگرچه این اختراع برای تواین و تسلا فوق العاده سرگرم کننده تلقی میشد، اما با شکست روبرو شده و هیچوقت نتوانست عملی شود. نقشههای اشعه ایکس تسلا و تواین امروز هم در دسترس هستند.
۳- متناوب کردن جریان
در آن زمان ژنراتور جریان مستقیم مشکلات فراوانی داشت و ادیسون به تسلا وعده داده بود که اگر این مشکلات را رفع کند، به او ۵۰ هزار دلار پرداخت خواهد کرد. تسلا به آنچه که از وی خواسته شده بود عمل کرد، و پتنتهای زیادی برای رفع مشکلات ژنراتور ادیسون به ثبت رساند، اما ادیسون هیچگاه به وعدهی خود عمل نکرد و هیچگونه مبلغی به تسلا پرداخت نکرد.
این اتفاق باعث شد تا تسلا شرکت ادیسون را ترک کرده و شرکت جدیدی برای خود تاسیس کند. پس از تاسیس شرکت خود جریان متناوب را اختراع کرد که بعدها باعث بوجود آمدن جنگ جریانها شد ولی مزایای واضح و فراوانی در استفاده از جریان متناوب وجود داشت، از جمله توانایی تغییر ولتاژ و ارسال جریان به مسافتهای طولانی که صرفهجویی فراوانی در زمینهی انرژی و هزینه، برای مصرف کننده به همراه داشت.
۲- روشن کردن کرهی زمین
تسلا قصد داشت جریان بزرگی از انرژی مانند اسلحهی امواج فرابنفش را به قسمت بالایی اتمسفر کرهی زمین شلیک کند، تا با تحریک گازهای کم فشار موجود در آن ناحیه، کرهی زمین به طور کامل روشن شود.
۱- اوسیلاتور
تسلا مدعی بود که با دستگاه کوچکی میتواند یک ساختمان عظیم را با خاک یکسان کند. او در حال شرح کار خود به یک خبرنگار بود که ناگهان با بالا بردن فرکانس دستگاه، همهی اشیای آزمایشگاه در هوا غوطهور شدند، این اتفاق به قدری شدید بود که مجبور به تماس با آتشنشانی و پلیس شدند و در نهایت قبل از اینکه ساختمان فرو بریزد تسلا دستگاه را با چکش نابود کرد.
بیشتر بخوانید: نیکولا تسلا؛ زندگینامه، تحقیقات و اختراعات
به جرئت میشه گفت یکی از برترین مغزهای تاریخ و برترین مخترع تاریخ همین اقای تسلا بوده حالا از جریان متناوب بگیرید تا رادیو و ریموت کنترل و پایه گذاری رباتیک و رادار و انتقال جریان بی سیم برق و …
تسلا بزرگترین مخترع نابغه زمان خود بود. این دانشمند صربستانی الاصل ساکن آمریکا ، اختراعات و دستاوردهای بیشماری در زمینه برق به جهانیان عرضه کرد اما متاسفانه به علت مشغولیت شدید فکری و مطالعاتی خود ، در ارائه رسمی آنها به جهان اقدامی شایسته یا بموقه انجام نمیداد(او آنقدر سرگرم مطالعه و تخقیقات خود بود که تا پایان عمر مجرد ماند) مثلا اختراع رادیواز کارهای مسلم تسلا است اما مارکونی با مشابه سازی نمونه تسلا آنرا به نام خود ثبت کرد از طرفی تسلا پس از قرارداد همکاری با ادیسون در کارگاه اومشغول کار شد و بسیاری از اختراعاتی که به ادیسون نسبت میدهند محصول پژوهشهای شبانه روزی تسلا بوده است (از جمله گرامافون یا ضبط صوت) حال آنکه ادیسون یک مرد تاجر مسلک بود به گونه ایکه سرانجام در پرداخت سهم مالی به تسلا ، خست ورزید وآن دانشمند پرکار مجبور به جدایی از ادیسون شد. تولید جریان متناوب ، ساخت موتور الکتریکی ، ترانسفورماتور، تولید اشعه ایکس و تهیه اولین عکس ازاستخوان بدن انسان ، ارتباط بیسیم از مهمترین اختراعات این نابغه خلوت گزین است.
تسلا از طریق اختراعات خود به ثروتی قابل توجه رسید اما همه آنرا صرف تاسیس آزمایشگاههای تحقیقاتی کرد و با کمال تاسف سالهای پیری را در فقروسختی زیاد درهتلی می گذراند که در همان جا چشم از جهان فرو بست .
روحش شاد و راهش عبرت آموز باد
مطلب بسیار خوبی بود ممنون
به نظر میرسه در تاریخ علم استعمار بزرگی وجود داره. مثلا اگر تسلا موفق به ساخت انرژی رایکان می شد چی کسی زیان می دید؟
تمامی دولتها، چون انرژی دیگر قابل فروش نبود نفت هم همینطور
من همیشه از فیزیک و ریاضیات متنفر بودم. به خاطر همین رفتم رشته علوم انسانی و الانم دانشجو علوم قضایی هستم. اما الان که تسلا رو شناختم تاسف میخورم که چرا اینقدر با فیزیک بیگانه بودم. الان که درکم نسبت به فیزیک بیشتر شده واقعا عاشقانه دارم این علم رو دنبال میکنم. شخصیتی که من رو به مطالعه فیزیک وا میداره تسلا هست.
در زمان ما کم نیستند کسانی که به اندازه تسلا باشند، ولی دولت ها و سیاستمداران و وضع اقتصادی انها و صد البته افرادی که مانع پیشرفت شان شده است ….
واقعا تسلا هدف های بزرگی داشت و واقعا برام سواله که او واقعا با فرا زمینی ها ارتباط برقرار کرد یا نه بعضی ها میگن که با فرا زمینی ها در ارتباط بوده و واقعا تسلا رو عشقه با اینکه مورد تمسخر قرار میگرفت هیچ وقت عقب نمیکشید و با قدرت به سمت جلو حرکت میکرد نیوکلا تسلا برای من یک استوره هست و واقعا دلم میخواست که الان زنده بود به هر حال اون زمان امکاناتی نداشت و صدر درصد با امکانات الان میتونست چیز های خفنی اختراع کنه
تسلا عشقمی خیلی دوست دارم اون دنیا یعنی دنیا اخرت ببینمت
واقعا تسلا هدف های بزرگی داشت و واقعا برام سواله که او واقعا با فرا زمینی ها ارتباط برقرار کرد یا نه بعضی ها میگن که با فرا زمینی ها در ارتباط بوده و واقعا تسلا رو عشقه با اینکه مورد تمسخر قرار میگرفت هیچ وقت عقب نمیکشید و با قدرت به سمت جلو حرکت میکرد نیوکلا تسلا برای من یک استوره هست و واقعا دلم میخواست که الان زنده بود به هر حال اون زمان امکاناتی نداشت و صدر درصد با امکانات الان میتونست چیز های خفنی اختراع کنه
تسلا عشقمی خیلی دوست دارم اون دنیا یعنی دنیا اخرت ببینمت
تنها مشکل تسلا این بود که در زمان و مکان خوبی قرار نداشت و همچنین اقتصاد دان و تاجر نبود اگر در زمان ادیسون قرار نداشت یا به فکر منافع مالی بود هیچوقت زیر سایه ادیسون نمیرفت.
تنها مشکل تسلا این بود که در زمان و مکان خوبی قرار نداشت و همچنین اقتصاد دان و تاجر نبود اگر در زمان ادیسون قرار نداشت یا به فکر منافع مالی بود هیچوقت زیر سایه ادیسون نمیرفت.
حالا یه عده میان میگن اریایی بوده 😂😂
ا_ چرا تسلا مدتی از عمرگرانمایه خود را قمارکرد
۲_چرا تسلا ازدواج نکرد
۳_چرا تسلا برای انجام تحقیقات از یک تیم علمی استفاده نمی کرد
ا_ چرا تسلا مدتی از عمرگرانمایه خود را قمارکرد
۲_چرا تسلا ازدواج نکرد
۳_چرا تسلا برای انجام تحقیقات از یک تیم علمی استفاده نمی کرد
۱ این یه اعتیاد بودش که بعدا خودش هم از ان پشیمون شد
۲ غرق در علم و اگر میکرد شاید الان پسر یا دختر او ادامه راهش بود
۳ هزینه هایی که از دست او خارج بود
مشکل تسلا این بود که ایده هاش بزرگ تر از ذهن خیلیا بود و چون نمی فهمیدن که چی میگه تونو دیوانه خطاب میکردن و این مشکل خیلی از دانشمندا بوده .مثله گالیله
ممنون
با سلام
آقای تسلا نابغهای بود که ۷۰۰اختراع ثبت شده داشت که گسترش هرکدام میتوانست زندگی بشریت رو تغییر بده ولی متاسفانه نقشه ها و نوشتههای ایشون توسط دولت ایالات متحده تصرف شد و سالها انیشتین به درخواست ایالات متحده وقت گذاشت برای رمزگشایی نوشتههای حیرت انگیز نیکلای تسلا، حتی خیلی وقتها میگن نظریههایی که انیشتین ارائه داده برگفته از نوشتههای نیکلای تسلا هست، آقای تسلا نه تنها علامهی دنیای فیزیک بودـ بلکه در متافیزیک هم عالم بود، و همواره اذعان میکرد کسی خود را دانشمند علم فیزیک باید معرفی کند که در متافیزیک هم دانشمند باشد چون این دو جزءهای اجتناب ناپذیر همدیگر هستند که هرگز از خهم جدا نمیشوند،چون جواب خیلی از مسائل حل ناشندنی فیزیک در علم متافیزیک هست و بالاعکس. ایشون علت و معلول موجودیت رو درک کرده بودند،ایشون توانسته بودند با درک علیت و معلولیت درهای کائنات رو به روی خود بازکنند، برای همین سرشار از علم و دانش صد سال از خود جلوتر بودند، و هرگاه میخواست چگونگی در ک کائنات را به مشتاقان خود آموزش دهد، همواره تنها میگفت اگر سه عدد ۳،۶و۹ را درک کنید، کلید درهای کائنات و هستی به شما داده خواهد شد.
اگر عملی میشد چی میشد ….