تجهیز کاوشگر خورشیدی ناسا به سپر حرارتی فوق‌العاده مقاوم

کاوشگر خورشیدی پارکر که قرار است در ماه اوت به فضا پرتاب شود، به جدیدترین و مقاوم‌ترین سپر حرارتی مجهز شد. کاوشگر خورشیدی پارکر (Parker Solar Probe) ناسا در آخرین مراحل آمادسازی خود به سر می‌برد و محققان اکنون در حال مقاوم‌سازی آن و تقویت جدی بدنه آن هستند.

به گزارش علمی‌ها و به نقل از انگجت، آژانس فضایی آمریکا اعلام کرد این فضاپیما به یک محافظ حرارتی ۲٫۵ متری مجهز شده است که وقتی این کاوشگر در اواخر سال ۲۰۲۴ به فاصله ۶٫۵ میلیون کیلومتری خورشید برسد، قابلیت مقاومت در دمای ۲۵۰۰ درجه فارنهایت را دارد. مهم این است که دمای داخل این فضاپیما در چنین شرایطی، مطبوع باقی می‌ماند و تجهیزات پردازش اطلاعاتی که در مورد کرونا (بیرونی‌ترین لایه اتمسفر خورشید) جمع‌آوری شده است را از شر آسیب مصون نگه می‌دارد.

تجهیز کاوشگر خورشیدی ناسا به سپر حرارتی فوق‌العاده مقاوم

ضمن اینکه یک پوشش سفید که مخصوص بازتاب انرژی خورشید طراحی شده است، روی سپر حرارتی اسپری می‌شود. سپر کاوشگر که حدود ۷۳ کیلوگرم وزن دارد، در واقع یک ساختار بسیار سبک وزن محسوب می‌شود که از دو پنل و یک هسته فومی ۴٫۵ اینچی که ۹۷ درصد آن هوا است، ساخته شده است.

با توجه به این که پارکر با سرعت ۶۹۲ هزار کیلومتر بر ساعت سفر می‌کند که طبق گفته ناسا به اندازه کافی سریع است تا شما را در یک ثانیه از فیلادلفیا به واشنگتن برساند، یک بدنه نازک برای رسیدن به مدار مقرر نیاز است.

تجهیز کاوشگر خورشیدی ناسا به سپر حرارتی فوق‌العاده مقاوم

پاکر در تاریخ ۴ اوت به فضا پرتاب خواهد شد. سفر آن آغاز یک ماموریت ۶۰ ساله برای پرواز در نزدیک ترین فاصله ممکن به خورشید است. پرواز در فاصله چهار میلیون مایلی(۶٫۵ میلیون کیلومتری) زمین، یعنی نزدیک‌ترین فاصله یک کاوشگر به خورشید.

 

مطالب مشابه
ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.